share image for Boetiek Mady
Boetiek Mady Banner Afbeelding

Over ons

ONZE WINKEL

Boetiek Mady heeft alles in huis om je outfit compleet te maken en je een “schitterend” gevoel te geven. Het Mady team helpt je graag bij het uitzoeken van kledij die passen bij jouw stijl. Naast kledij vindt u bij ons ook accessoires zoals sjaal, juwelen en handtassen. Afwisseling in de collecties en het op de voet volgen van de nieuwste modetrends zijn bij ons belangrijke troeven. Zo wordt alles met veel zorg voor je uitgezocht en gecombineerd.

FOLLOW US

Wij posten steeds de NEW ARRIVALS en geselecteerde combinaties op onze sociale media FACEBOOK | INSTAGRAM. Ook acties geven wij steeds mee via deze kanalen. Wij vinden het superfijn dat jullie van thuis kunnen meevolgen dus FOLLOW US.

STIJLADVIES

Ook hiervoor kan u zeker bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis zoeken wij graag samen met u naar de gepaste outfit. Van kleding tot en met de accessoires die je outfit compleet maken.

TRENDS

Wij volgen de mode van dichtbij en zorgen dat onze collectie up-to-date is. Wij durven te combineren zodat geen enkele outfit er hetzelfde uitziet. Met gezellige corners en onze ellenlange etalage in onze boetiek presenteren wij leuke combinaties die je hart doet overslaan.

CADEAU

Er is niks leuker dan je vriendinnen, mama of oma,… te verrassen met een leuke cadeaubon. Met een leuke toets verpakken wij graag uw cadeautje in onze huisstijl.